Maquillaje de gato loco

Maquillaje de gato loco 1.0.0

De leuke kat was erg vies geweest gedurende de dag, dus het is tijd voor een make-up te doen voor gek schone makeover voor de kat.

De leuke kat was erg vies geweest gedurende de dag, dus het is tijd voor een make-up te doen voor gek schone makeover voor de kat.

De leuke kat was erg vies geweest gedurende de dag, dus het is tijd voor een make-up te doen voor gek schone makeover voor de kat. Doe alle verschillende taken die nodig zijn voor een make-activiteit door het schoonmaken van het haar, waardoor shampoo op, het verwijderen van de kiemen, bating etc. En eindelijk de kat klaar met een mooi haar en een glimlach op haar gezicht. Ook kinderen kunnen een aantal grappige kat het schilderen spelen met veel kleuren en tools, waaronder stickers.

Kenmerken

1) Veel verschillende soorten van mooi haar ontwerpen voor cat.

2) Gebruik veel verschillende make-up materialen voor de makeover.

3) Maak de kat eerste en dood alle ziektekiemen op haar lichaam.

4) Snijd haar nagels met de spijkersnijder das een mooie band op haar nek.

5) Ook haar te voeden met vele heerlijke gerechten en vele andere verschillende activiteiten om haar klaar en mooi te krijgen.

6) Voor wat extra plezier ook een schilderij spel van de kat spelen met zoveel kleuren en ook het hebben van een regenboog kwast.

Over Gameiva

GameIva brengt u de nieuwste creaties van de meeste geliefde categorieën van games en apps die allemaal enorm geliefd zijn door kinderen. We zijn volledig toegewijd aan het bouwen gebruiksvriendelijk spelletjes gerelateerd aan plezier en leren voor een betere educatieve familiarities en plezier voor kinderen. Blijf bij ons voor de laatste updates van GameIva op Google Play en meer van educatieve games.

Ons bereiken op: http://www.gameiva.com/

Volg ons op Google plus: https://plus.google.com/u/1/103216636896495275888/posts

Net als wij: https://www.facebook.com/GameIvaGames

Volg ons: https://twitter.com/GameIva

Bekijk onze video's spel: https://www.youtube.com/channel/UCi8kgM_D4XgQPgYYA8BPnKA

We zullen blij zijn met uw reactie. Neem contact met ons op elk moment voor eventuele vragen en suggesties op wecare@gameiva.com.

Maquillaje de gato loco

Download

Maquillaje de gato loco 1.0.0